Skip to content Skip to footer
DGS ENERGIE

Airco's

Airco_living
Ariston Airco installatie te Betekom

Een aangename temperatuur dankzij koelen en/of verwarmen

Jaren ervaring
8080+
Projecten
80808080+

Een aangename temperatuur in jouw huis of op kantoor maakt het leven en werken zoveel aangenamer. Dankzij onze geavanceerde vooruitstrevende airconditioning toestellen wordt jouw lucht gekoeld, verwarmd, geventileerd, ontvochtigd. Zo geniet jij optimaal van zuivere lucht in jouw woning of bedrijf. 

Wij verkiezen om te werken met de airco toestellen van Ariston en Vaillant.  Deze lucht-lucht warmtepompen kunnen in de zomer koelen en daarnaast ook perfect verwarmen.

Voordelen van een warmtepomp airco

Een aangenaam en gezond binnenklimaat het ganse jaar door

Energiebewust

Koelen & verwarmen op ecologische wijze

Lucht ventileren

Filteren & zuiveren

Lucht ontvochtigen

Drogen

Zuivere gefilterde lucht

In elk seizoen en elke ruimte

Onderhoudsgemak

Onze zonnepanelen vergen weinig onderhoud en gaan lang mee

Kwaliteitsvolle merken

Al vele jaren verkiest DGS Energie om te werken met 2 sterke merken die staan voor vakmanschap en innovatie : Vaillant en Ariston

Hoe werkt airconditioning nu juist?

De lucht-lucht warmtepompen gebruiken beperkte elektrische energie om de warmte te verplaatsen. Via de buitengroep wordt warmte of koude aan de buitenlucht onttrokken.  Die wordt met behulp van het koelmiddel naar de binnen groepen overgebracht zodat uw woning of werkruimte de gewenste temperatuur krijgt.  Het rendementsverlies is dus beperkt.  Deze methode is dan ook energiebewust.  Ze verbruikt tot 4x minder energie dan de traditionele verwarmingsmanieren.

vaillant buitenunit sokkel grondmontage

Hernieuwbare energie = slim investeren + kosten besparen!

wandmodel-binnenunit_yannick-sannen_ramsel
ariston-buitenunit-grond-montage_stevens-de-graef_begijnendijk

Slim combineren van jouw energie: zonnepanelen met thuisbatterij en airco

Met jouw zonnepanelen installatie wek je je eigen energie op, waardoor je niet alleen het milieu helpt, maar ook jouw energierekening verlaagt.  De opgewekte energie kan vervolgens gebruikt worden om jouw airco van stroom te voorzien.  En daar stopt het niet! De thuisbatterij slaat overtollige energie op, zodat je zelfs op bewolkte dagen of ’s avonds van je airco kunt genieten zonder extra kosten.  Dit betekent voor jouw ultiem comfort en maximale besparingen, het ganse jaar door.

Kies voor een slimme investering en geniet van een aangenaam binnenklimaat zonder zorgen. Zowel voor jouw woning, kantoor, bedrijf, …  Een persoonlijk advies op maat van jouw wensen.

Neem vandaag nog met DGS Energie contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te profiteren van de voordelen van zonnepanelen en thuisbatterijen in combinatie met een efficiëntere airco-installatie. 1 aanspreekpunt voor al je installaties = makkelijk, duidelijk en betrouwbaar.

Hernieuwbare energie = slim investeren en kosten besparen! Denk aan de toekomst!