Skip to content Skip to footer
DGS ENERGIE

Offerte aanvraag

Gratis en vrijblijvend

Vul hieronder jouw gegevens in en Kristel boekt met veel plezier een vrijblijvende afspraak in met Wim of zijn collega. Wij komen graag bij jou ter plaatse om alles op te meten en/of te bekijken want ons motto is sinds 2007 niet voor niets ‘meten is weten’. Een deskundig maar ook eerlijk en correct advies te geven op al jouw vragen of wat jij verwacht, speciaal op maat voor jouw situatie of installatie. Zo kom je voor geen verrassingen te staan en ben je goed geïnformeerd.

Tijdens de afspraak ontvang je al een eerste prijsindicatie en ’s avonds of kort erna ontvang je nog alle informatie, prijsofferte(s) en documentatie, hetzij via mail, hetzij via post.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Algemene voorwaarden

Zonnepanelen

Geniet van de gratis energie van de zon en investeer in zonnepanelen. Je vermindert jouw ecologische voetafdruk en bespaart tegelijkertijd op je energierekening.

Ik wil besparen op mijn energierekening

Thuisbatterijen

Jouw eigen energiebeheer nog efficiënter dankzij thuisbatterijen. Sla je zelf opgewekte energie op en gebruik wanneer jij die nodig hebt. Laat de energie die jij met jouw zonnepanelen opwekt, niet verloren gaan bewaar het voor later gebruik.

Efficienter energiebeheer: hoe?

Laadpalen

“Jouw elektrisch rijden”-ervaring wordt eenvoudiger dan ooit, dankzij een laadpaal bij jouw thuis of jouw bedrijf. Je zet niet alleen een stap richting duurzame mobiliteit maar je creëert ook jouw eigen handige laadinfrastructuur.

Ik wil alles weten over laadpalen

Airco’s

Ervaar het ultieme comfort en zuivere lucht met jouw warmtepomp airco. Verkoeling in de zomer, verwarmen in de winter.  Bespaar energie met je eigen opgewekte zonne-energie en geniet van een aangenaam en gezond binnenklimaat het ganse jaar door.

Ik wil een aangenaam binnenklimaat

Warmtepomp
boilers

Met een warmtepompboiler verbruik je 3-4x minder energie voor je warm water tegenover een elektrische boiler, dankzij de warmte-energie uit de omgeving

Hoe werkt het?