Skip to content Skip to footer
DGS Energie

SolarEdge

installer plus 2024

DGS Energie: Uw SolarEdge Installer Plus

Bij DGS Energie zijn we trots om een van de weinige SolarEdge Installer Plus-partners in Vlaams-Brabant te zijn. Sinds de introductie van SolarEdge op de markt, meer dan 12 jaar geleden, staan wij achter hun innovatieve producten. Deze erkenning als Installer Plus benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en expertise. Er zijn slechts 12 Installer Plus-partners in België, inclusief Wallonië, wat deze eer nog groter maakt.

Bezoek de SolarEdge Installer Plus pagina voor meer informatie.

Waarom SolarEdge?

Verduurzaam je woning en verlaag je energierekening

De energieprijzen stijgen. En dus zoek jij een systeem dat je helpt je energierekening zo veel mogelijk te verlagen, zodat je financiële ruimte houdt voor dingen waar jij of je kinderen blij van worden.

Met die gedachte ontwikkelt SolarEdge telkens nieuwe innovaties om je energieproductie te maximaliseren, je energierekening te verlagen en de wereld te vergroenen.

SolarEdge beweegt mee met jouw energiebehoeften!

SolarEdge Home

SolarEdge Home is een compleet ecosysteem voor slimme energie waarmee woningbezitters via één simpele app hun energieproductie, -verbruik en -opslag kunnen aansturen en optimaliseren. 

Dankzij zijn eigen besturingssysteem leidt SolarEdge Home 24 uur per dag en 7 dagen per week het verbruik in huis van zonnestroom en netstroom in goede banen, om zo de energiekosten te minimaliseren en besparingen te maximaliseren.

Altijd voorbereid

SolarEdge Home is een flexibel, toekomstgericht
zonne-energiesysteem dat zich aanpast aan de veranderende energiebehoefte van de gebruikers, maar ook aan de veranderingen in de energiemarkt. SolarEdge is de slimste keuze als je nu en in de toekomst wilt bepalen hoeveel energie kost.

Altijd de veilige keuze

Veiligheid is zeer belangrijk bij de keuze voor je zonne- energiesysteem. Natuurlijk in de eerste plaats de brandveiligheid. De veiligheidsvoorzieningen Sense Connect en SafeDC van SolarEdge zijn begin 2023 niet alleen officieel goedgekeurd door het TNO, maar hebben de wereldwijde veiligheidsnormen overstegen.

Altijd uit te breiden

Als je nu kiest voor SolarEdge Home, dan kies je voor het meest flexibele zonne-energiesysteem. Want als je investeert in zonne-energie, dan is het belangrijk dat het systeem schaalbaar is en de komende jaren uit te breiden.

Met SolarEdge Home bepaal je zelf hoe en wanneer je het systeem uitbreidt en aanpast aan jouw energiebehoefte.

Het SolarEdge Home concept

SolarEdge Home

Volautomatische optimalisatie met SolarEdge ONE

SolarEdge ONE, een GRATIS energie optimalisatie systeem dat dagelijks een persoonlijk energieplan opmaakt.

Het systeem analyseert actuele gegevens zoals energietarieven en weersomstandigheden, en past deze aan op basis van real-time veranderingen. Het houdt ook rekening met de voorkeuren van de bewoners, zoals batterij-instellingen en essentiële apparatuur.

Het doel is om energieverbruik en -opslag te optimaliseren, wat resulteert in besparingen en efficiënter energiebeheer. SolarEdge ONE is gratis bij elke combinatie van zonnepanelen met batterij en een dynamisch contract.

Alles is volledig te volgen via de MySolarEdge app

  • Bekijk real-time de productie en energieverbruik
  • Kies de beste batterijmodus voor jouw eigen behoeften
  • Monitor en regel op afstand jouw slimme-apparaten, stem je verbruik af op piekuren en voorkom onverwachte kosten door het controleren van je elektriciteitsverbruik.
  • Mogelijkheden voor zelfbediening of geheel automatisch
Real Time Monitoring

Ontdek de My SolarEdge App

Gratis monitoring: mySolarEdge app

Certificaten

Wij zijn 1 van de 2 in Vlaams-Brabant die een certificaat van SolarEdge Installer Plus Partner-installateur hebben. Dat is een grote meerwaarde voor jou als klant en heeft dus vele voordelen
Klik op de logos om meer info over de certificaten te weten te komen.

Jouw voordelen met DGS Energie als SolarEdge Installer Plus Partner

Professioneel advies

Over het ontwerp van jouw zonnepanelen systeem en de keuze van de juiste componenten

Levering en implementatie

Van een PV systeem van hoge kwaliteit

Uitstekende klantenservice

na installatie

Service

Tijdens de gehele levensduur van het systeem

Garantieaanvraag

Een probleemloze verwerking van uw garantieaanvraag mocht die ooit nodig zijn

Hernieuwbare energie = slim investeren en kosten besparen! Denk aan de toekomst!