Skip to content Skip to footer
DGS ENERGIE

Zonnepanelen

Zonnepanelen 176x REC Twinpeak 4 370Wp_Verabo_aarschot-min
Zonnepanelen 12x REC Twinpeak5 400Wp_Begijnendijk_Hendrickx_sterckx-min

Maximaliseer jouw rendement met zonnepanelen

Jaren ervaring
8080+
Projecten
80808080+

Dankzij meer dan 17jaar relevante ervaring en expertise op de werkvloer, kies jij met Wim en zijn team voor een ervaren installateur uit jouw buurt.  Met veel enthousiasme en vakmanschap gaan we samen op zoek naar de energieoplossing die jou laat besparen op jouw energiefactuur zodat je een hele hoop andere leuke dingen kan doen met wat jij uitspaart. 

Het begint met deskundig advies en een persoonlijke aanpak van jouw offerte  tot vakkundige installatie, administratie, na-service, …   Wij begeleiden jou persoonlijk in het ganse traject en helpen je graag verder bij het realiseren van jouw duurzame energiedoelen.

Voordelen van zonnepanelen

Optimaliseer jouw energiefactuur en verbruik

Financiële besparingen

Zonnepanelen helpen je energierekening te verlagen waardoor je heel wat geld bespaart op jouw energiefactuur. Een investering die zichzelf terugverdient.

Hoger energielabel

Dankzij zonnepanelen waardoor je huis meer waard is

Slimme combinatie

Dankzij een slimme combinatie van zonnepanelen, omvormers, opslagbatterijen, airco en/of laadpalen benut je maximaal het aanbod van zonne-energie

Milieubewustzijn

Kies voor groene energie en verminder je ecologische voetafdruk. Door zonnepanelen te installeren, draag je bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet voor jou en jouw (klein)kinderen.

Onderhoudsgemak

Onze zonnepanelen vergen weinig onderhoud en gaan lang mee

Kwaliteitsvolle zonnepanelen

Kwaliteitsvolle zonnepanelen REC en Longi en wij werken uitsluitend met SolarEdge omvormers.

Hernieuwbare energie = slim investeren + kosten besparen!

Testcase

Financiële besparing

Je wordt minder afhankelijk van de energiemarkt en voor een stuk zelfvoorzienend. Want 35% van de opgewekte zonne-energie gaat naar jouw eigen verbruik. Wat je over hebt en in het net injecteert, kan je verkopen. 

Stel dat je installatie 4500kWh opbrengt. Als je dan rekening houdt met je eigen verbruik van 35% en een gemiddelde energieprijs van 0.35€ per kWh, dan levert dat een mooie besparing voor jou op van 551.25€ per jaar.

Misschien brengt je installatie wel 6000kWh op, dan kom je uit op een besparing van 735€ per jaar.

Bedenk eens wat je daarmee allemaal kan doen en begin al maar te plannen of te dromen.

Als je overweegt om te investeren in een zonne-energiesysteem van DGS Energie, is het SolarEdge Smart Energy System een geweldige optie om te overwegen! Het systeem kan je helpen om geld te besparen, jouw impact op het milieu te verminderen en te genieten van de voordelen van schone, hernieuwbare energie!

Financiele-besparing_DGS-energie
Zonnepanelen 18x REC Alpha Pre 405Wp_Wispenninck_Westmeerbeek-min
Zonnepanelen 12x REC Twinpeak5 400Wp_stevens de graef_begijnendijk-min

Waar moet ik op letten bij het plaatsen van zonnepanelen?

De meeste daken/huizen zijn geschikt om zonnepanelen te plaatsen. Meestal wel maar niet altijd .. Gelukkig is er voor de meestal daken (vlak, hellend, leien, golfplaten, ..) een specifieke oplossing mogelijk. Toch zijn er soms uitzonderingen waardoor wij afraden om zonnepanelen op jouw dak te leggen. 

Daarom is het van cruciaal belang dat Wim ter plaatse komt en een aantal zaken opmeet en met jou persoonlijk bespreekt. Persoonlijk advies op maat van jouw situatie. Je ontvangt dan onmiddellijk tijdens dit gesprek een prijsindicatie. ‘Eerlijk en correct advies duurt het langst’ en ‘meten is weten’ zijn onze 2 motto’s want het is van belang dat jouw installatie een zo gunstig mogelijke rendabiliteit kan garanderen. Ervaring en vakbekwaamheid zijn hierin een absolute must, want een gebrekkige installatie of een installatie in de schaduw kan je op termijn heel wat energieverlies bezorgen.

Zonnepanelen installaties voor ieder zijn budget en persoonlijke voorkeur

DGS Energie werkt al sinds het prille begin met de beste kwaliteitsmerken, waar we ook volledig achter staan en 200% in geloven.  We hebben de premium merken REC SolarSunpowerLongi Solar en Ja Solar (glas-glas) zonnepanelen in ons gamma en hebben met hen een jarenlange samenwerking opgebouwd . We zijn sinds het prille begin dat SolarEdge zich op de Belgische markt gevestigd heeft, trouwe partner en installateur.

DGS Energie is daarom ook enorm trots om reeds vele jaren een Gecertificeerd SolarEdge Installer Plus Partner te zijn.

Alleen installatie bedrijven met het hoogste niveau van expertise in SolarEdge PV systemen kunnen lid worden van dit programma, cfr SolarEdge.  Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik en hebben ons keer op keer in de praktijk bewezen in de installaties van SolarEdge producten en SolarEdge oplossingen.

Zonnepanelen 10x REC Twinpeak5 405Wp_lampaert_keerbergen-min

Hernieuwbare energie = slim investeren en kosten besparen! Denk aan de toekomst!