Skip to content Skip to footer
DGS ENERGIE

Warmtepomp boilers

warmtepompboilers Werchter
Warmtepomp boilers

Een slimme en duurzame manier voor warm water

Jaren ervaring
8080+
Projecten
80808080+

Een warmtepompboiler verwarmt je sanitair water met stroom en gratis warmte uit de lucht.  Een warmtepompboiler is tot 4keer energiezuiniger dan een elektrische boiler en hij werkt zonder CO2-uitstoot.  Dus je bespaart flink op je energiekosten !

Al vele jaren verkiest DGS Energie om te werken met een sterk merk dat staat voor vakmanschap en innovatie

  • Ariston is van oorsprong Italiaans en zij koesteren het huis als het centrum van het gezin.

Een warmtepomp boiler, een slimme keuze!

  • Met zonnepanelen kan je zelf opgewekte stroom benutten om je warmte te verwarmen. Zo verhoog je jouw zelfverbruik en verlaag je jouw energiefactuur.

  • Je wilt je verwarmingsketel uitschakelen in het tussenseizoen en vooral in de zomer. De warmtepompboiler is er niet mee verbonden.  Je sanitair warm water wordt dus onafhankelijk van je centraal verwarmingssysteem verwarmd.

  • Met een warmtepompboiler verbruik je 3-4x minder energie voor je warm water tegenover een elektrische boiler, dankzij de warmte-energie uit de omgeving.

  • Premie tot 400€ : geniet van financieel voordeel met een slimme aansturing en ontvang een premie tot 400€
Warmtepomp boilers

De voordelen van onze warmtepomp boilers

Milieuvriendelijk

Een warmtepomp boiler onttrekt warmte uit de omgevingslucht om je sanitair water op te warmen. Hierdoor stoot dit type boiler veel minder CO2 uit dan klassieke boilers.

Heb je zonnepanelen

Dan zal het des te interessanter zijn om jouw warmtepomp boiler te laten draaien op het moment dat jouw zonnepanelen goed produceren. Van april tot oktober zal jouw productie volstaan om een groot deel van jouw verbruik te dekken.

Eenvoudige installatie

Aangezien een warmtepomp boiler op elektriciteit werkt, heb je enkel een stopcontact nodig om het toestel aan te sluiten.

Energiezuinig

Een warmtepomp boiler verbruikt tot 70-75% minder energie dan een klassieke elektrische boiler en je energiefactuur drastisch verlagen.

Hernieuwbare energie = slim investeren + kosten besparen!

Warmtepomp boilers

Benieuwd naar jouw voordelen?

Benieuwd welke voordelen een warmtepompboiler ook voor jou en je gezin kan betekenen? Vraag gauw een gratis offerte/bezoek aan. Wim komt ter plaatse en geeft dan met veel plezier eerlijk advies op maat om samen tot jouw juiste investering en energie oplossing te komen.

Hernieuwbare energie = slim investeren en kosten besparen! Denk aan de toekomst!