Skip to content Skip to footer
DGS ENERGIE

Over ons

40 jaar garantie op Maxeon Sunpower zonnepanelen
VISIE & MISIE DGS ENERGIE

Samen investeren in jouw toekomst

Jaren ervaring
8080+
Projecten
80808080+

Met meer dan 17 jaar relevante werkervaring op de werkvloer (aktief sinds 2007) is DGS een begrip in de hernieuwbare energie sector.  Deze ervaring stelt ons in staat om oplossingen op maat te adviseren, afgestemd op jouw unieke en persoonlijke behoeften.  Wij blijven voortdurend innoveren en investeren in de toekomst door up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en opleidingen.  Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste en meest energiebesparende oplossingen aanbieden.  De ecologische voetafdruk verminderen en tegelijkertijd besparen op jouw energiekosten en verbruik.  Een win-win situatie voor onze klanten. 

Hernieuwbare energie = slim investeren + kosten besparen!

Visie = meten is weten

Wij geloven er sterk in dat de overgang naar groene energie niet alleen een verantwoorde keuze is, maar ook een noodzakelijke stap naar een duurzamere toekomst.

DGS Energie heeft een heldere missie: het bevorderen van een betere leefwereld voor iedereen door middel van hernieuwbare energie. Daarom bieden wij kwalitatieve oplossingen op maat van onze klanten op het gebied van duurzame energie om zo jullie energiekosten te optimaliseren en op jullie energiefactuur te besparen. 

Groene-energie

1 aanspreekpunt voor al uw verschillende installaties: makkelijk & duidelijk!

Wim-De-Graef

Over DGS Energie

Wim De Graef is al sinds het prille begin de zaakvoerder en gedreven kracht achter DGS uit Baal/Aarschot. 

Wim komt persoonlijk bij jou langs om de situatie/huis/dak/… te bekijken om deskundig en eerlijk advies speciaal op jouw maat te geven, voortgaand op jouw wensen en concrete situatie. Meten is weten is al sinds 2007 zijn motto en dat blijft zo. Zo kunnen we onze klanten begeleiden in hun zoektocht om te besparen op hun energieverbruik en factuur.  Kristel volgt jullie dossier volledig op vanaf de bestelling tot de plaatsing en communiceert op geregelde basis.  Ook na de installatie kan je altijd bij ons terecht met alle vragen want het stopt niet na jouw installatie, de service loopt verder.

DGS Energie is oorspronkelijk in 2007 door Wim opgericht en gestart onder naam DGS-Solar met als specialisatie zonnepanelen.  DGS is altijd samen met de klanten geëvolueerd vandaar de naamsverandering enkele jaren geleden van DGS Solar naar DGS-Groep.  Zo werd duidelijker dat DGS een uitgebreid gamma van hernieuwbare energie aanbiedt.  Wij bieden de volgende energietechnieken aan : zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airco, warmtepompboiler.. 

Na 17jaar vonden we het tijd dat het huidig DGS logo een kleine make-over nodig had en kozen we voor een iets eigentijdser logo namelijk DGS Energie.  Het was voor Wim en Kristel belangrijk dat het oude logo herkenbaar bleef maar dat het nieuwe logo toch  vernieuwend genoeg is om duidelijk te maken dat DGS Energie klaar is voor de toekomst van duurzame energie samen met al onze klanten.

Interne en externe waarden

Klantgerichtheid

Communicatie

(bij)leren

Verantwoordelijkheid

Meten is weten

Certificaten

Wij zijn 1 van de 2 in Vlaams-Brabant die een certificaat van SolarEdge Installer Plus Partner-installateur hebben. Daarom zijn wij uniek in de zonnepanelen business en geeft het jouw heel wat voordelen.
Klik op de logos om meer info over de certificaten te weten te komen.

Hernieuwbare energie = slim investeren en kosten besparen! Denk aan de toekomst!