Skip to content Skip to footer

DGS-Groep = jouw SolarEdge Installer Plus Partner

Met trots: al vele jaren SolarEdge Installer Plus Partner!

We zijn er trots op om al vele jaren een SolarEdge Installer Plus Partner te zijn. Dit partnerschap is een erkenning van onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen met SolarEdge-technologie.

DGS-Groep heeft meer dan 17jaar ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen 

SolarEdge,Installer Plus Partner,installateur,DGS-Groep,systemen,zonnepanelen, omvormer,service,systemen

Waarom SolarEdge?

SolarEdge is een toonaangevende leverancier van omvormers en optimizers voor zonne-energiesystemen. De technologie van SolarEdge biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele omvormers, waaronder:

  • Hogere energieopbrengst: SolarEdge-optimizers maximaliseren de energieopbrengst van elk zonnepaneel, ongeacht de schaduwomstandigheden.
  • Verbeterde veiligheid: SolarEdge-systemen zijn veiliger dan traditionele systemen, omdat ze de spanning op het dak tot een minimum beperken.
  • Betere monitoring: SolarEdge-systemen bieden uitgebreide monitoring op paneelniveau, zodat u de prestaties van uw systeem nauwkeurig kunt volgen.

SolarEdge Installer Plus Partner

Zaakvoerder,installateur,partner,DGS-Groep,Baal,Aarschot

Als SolarEdge Installer Plus Partner hebben we uitgebreide training en certificering ontvangen op het gebied van SolarEdge-technologie. We zijn ook verplicht om ons aan de hoge normen van SolarEdge te houden met betrekking tot installatie en service.

Wat zijn jouw voordelen als jouw installateur een SolarEdge Installer Plus Partner is 

  • Professioneel advies over het ontwerp van jouw zonnepanelen systeem en de keuze van de juiste componenten
  • Levering en implementatie van een PV systeem van hoge kwaliteit
  • Uitstekende klantenservice na installatie
  • Service tijdens de gehele levensduur van het systeem
  • Een probleemlozeverwerking van uw garantieaanvraag mocht die ooit nodig zijn.

installatie,klantenservice,technologie,energie,zon

Waarom kiezen voor ons?

Wanneer u kiest voor ons als uw SolarEdge Installer Plus Partner, kunt u erop rekenen dat u een hoogwaardig zonne-energiesysteem krijgt dat is geïnstalleerd door ervaren professionals. We bieden ook een uitstekende klantenservice en ondersteuning.

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over SolarEdge-technologie of over onze diensten als SolarEdge Installer Plus Partner? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou heel graag verder!