Skip to content Skip to footer
DGS ENERGIE

Werkwijze

Deskundige begeleiding en 1 aanspreekpunt

Meer informatie

Je hebt beslist dat je meer wilt weten te komen om zo energieverbruik zo optimaal mogelijk te benutten. Dat is al een eerste belangrijke stap.  Je hebt ons gecontacteerd via telefoon of contactformulier en hebt je gegevens achter gelaten, vanaf dan begeleiden we je in je zoektocht en traject met ons persoonlijk advies.

Afspraak

We hebben je contactgegevens ontvangen.  Kristel zal contact met jou opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zij stuurt je na het vastleggen van een datum een bevestigingsmail met wat algemene informatie over de afspraak.  En net voor de datum dat Wim langskomt, stuurt ze je nog een herinneringsmail, zo blijf je op de hoogte van de afspraak.  Duidelijke communicatie, stipte afspraken naar jou toe.

Betrokkenheid door = Meten is weten

Wim komt altijd bij jouw thuis of bedrijf ter plaatse om de situatie/dak/woning te bekijken, op te meten waar nodig en bespreekt dan samen met jou wat je vragen zijn of wat je verwacht en hoe wij je daarmee kunnen helpen.  Zijn deskundig advies is gebaseerd op jarenlange ervaring mee op de werkvloer en correct en eerlijk.

Offerte

Moment van de afspraak ontvang je al prijsindicatie en zelfde avond of kort erna ontvang je de offerte in je mailbox.  De offerte bevat alles, geen kleine lettertjes en/of extra kosten die er later bijkomen, alles wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd en de offerte is 1 totaalprijs met alles inbegrepen.

Je bent overtuigd  je energieverbruik in eigen handen te nemen en te besparen op je energiefactuur en DGS Energie is daarvoor jouw beste partner uit jouw regio.

De installatie wordt uitgevoerd

Kristel heeft je op voorhand alle informatie via mail of telefoon gecommuniceerd.  Ons vakbekwaam technisch team is gespecialiseerd in alle hernieuwbare energietechnieken, gebaseerd op dagdagelijkse ervaring, opleidingen op geregelde basis zodat jouw installatie in goede en professionele handen is.

Bevestiging bestelling: getekende offerte

Je bezorgt ons jouw getekende bestelbon voor akkoord terug via mail of post en wij doen intern het nodige voor jouw bestelling. Je ontvangt van ons bestelbon terug voor akkoord en meer informatie over het verloop nu van bestelling tot plaatsing.

Zelf opvolgen van je zonnepanelen of thuisbatterij installatie

Je energie-installatie is nu volop zijn werk aan het doet.  Dankzij het monitor programma van SolarEdge kan je op afstand en onderweg direct met je mobiel apparaat jouw pv-installatie opvolgen.  De app stelt jou als gebruiker in staat om realtime en online alle data te bekijken zodat jij op de hoogte wordt gehouden van de prestaties van je zonnepanelen, zelfs als je niet achter je computer zit. Zo kan je jouw investering optimaal laten renderen.

Jouw airco installatie

Je airco installatie is nu geïnstalleerd en klaar om jouw huis of bedrijf te koelen of te verwarmen om jouw het leven en werken aangenamer te maken dankzij een aangename temperatuur en zuivere lucht.  Dankzij de extra optie kan je de wifi module in pluggen op de binnen unit van de airconditioning en kan je via jouw smartphone of jouw tablet jouw airco installatie op afstand regelen.

Jouw laadpaal installatie

Dankzij slimme laadtechnologie is je de laadpaal geprogrammeerd om op elk moment van de dag te laden.  Zo kan je je energieverbruik optimaal laten renderen en zelf sturen en meer dan ooit genieten van elektrisch rijden. 

Keuring, aanmelding netbeheerder

Kristel maakt afspraak met de keurder die jouw zonnepanelen - thuisbatterij - of laadpaal installatie keurt. De keurder bezorgt haar de keuringsdocumenten, zij doet waar nodig de aanmelding bij de netbeheerder en bezorgt je nadien alle keuringsdocumenten via mail met begeleidende informatie.

Na-service

Heb je na de installatie nog vragen of is iets niet duidelijk en nood aan ons advies, laat het ons zeker weten.  Kijk ook al even op onze FAQ pagina en heb je toch nog niet het antwoord op je vraag gevonden, neem dan zeker met ons contact op : tijdens kantooruren op het telefoonnummer : 016/56 33 39 of stuur een mailtje naar info@dgsenergie.be of via het vragen-formulier op onze website en we proberen je zo vlug mogelijk verder te helpen.

Be social

Volg onze social media, om op de hoogte te blijven van informatie over groene energie en DGS Energie zelf.

Hernieuwbare energie = slim investeren en kosten besparen! Denk aan de toekomst!