Skip to content Skip to footer

Bezoek SolarEdge Sella fabriek + hoofdkantoor te Israel

Bezoek aan SolarEdge te Israel : Guy Sella fabriek en hoofdkantoor

Als SolarEdge installateur Plus Partner kregen Wim en Kristel de unieke kans om in Israël het hoofdkantoor en ook de Guy Sella fabriek te bezoeken waar de productielijn van de SolarEdge optimizers is.  Veel is nog met productie medewerkers die alles in goede banen leiden en controleren, maar ook al heel veel geautomatiseerd om het heel precisie werk uit te voeren.  

DGS-Groep is heel dankbaar voor deze exclusieve rondleiding in de Sella fabriek en om live mee te maken hoe het proces van A tot Z loopt in verband met de productie van de SolarEdge optimizers die zich onder elk paneel bevinden en die ervoor zorgen dat de klanten persoonlijk hun zonnepanelen installatie via de SolarEdge app op geregelde basis zelf opvolgen.  

Op het hoofdkantoor kregen we verschillende presentaties over toekomstige producten en ontwikkelingen 2024-2025 waar SolarEdge volop met bezig is en de kans om persoonlijk kennis te maken met de personen waarmee we dagelijks in contact zijn.

DGS-Groep is al van de start van SolarEdge in België een loyale en trouwe partner en na al die jaren dan ook fier om SolarEdge Plus Partner te zijn.  Dit 4daags bezoek was een grote meerwaarde als extra service naar onze klanten toe, vele contacten gelegd, veel besproken en veel te weten gekomen voor de toekomst die er mooi uitziet.

Hieronder enkele sfeerfoto’s & video’s ivm gebruik van uw ‘my SolarEdge’ app

SolarEdge,DGS,o,optimizers

DGS,Baal,Tremelo,Israel

Israel,fabriek,optimizers,productie,lijn,Aarschot
kans,rondleiding,presentatie,omvormers,zonnepanelen,installatie,techniek,toekomst

 

Plus Partner

My SolarEdge app_video 1

My SolarEdge app_video 2