Skip to content Skip to footer

DGS is REC Certified Solar Professional

Uw woning verdient een zonne-energiesysteem dat er prachtig uitziet en in alle omstandigheden sterk presteert op het gebied van vermogensoutput. Of het nu gaat om een residentiële of commerciële installatie: REC’s premium zonnepanelen voorzien u van ideale oplossingen die staan voor betrouwbaarheid en hoog vermogen op lange termijn.

Hoge vermogensdichtheid voor maximale besparingen op uw energierekening

REC’s spitstechnologie is al meermaals bekroond, bv. als Intersolar Award Winner 2020 in de categorie ‘Fotovoltaïsch’

REC-producten zijn 7 jaar op rij uitgeroepen tot topperformer in de PVEL-tests ter beproeving van de productbetrouwbaarheid

Oldtimers Gilis Aarschot

DGS is REC Certified

Verabo te Aarschot

Vanderveken Bakkerij Keerbergen

Baal,REC,installateur,programma,residentieel,bedrijf

Bookshop De Loft Tremelo

REC,installateur,certified,DGS

DGS-Groep uit Baal is trots om naast SolarEdge Plus Partner Installer ook REC Certified Solar Professional te zijn.

REC Certified Solar Professionals

Hieronder gaan we graag wat meer in op alle voordelen voor u als eindklant

Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen hebt gekozen voor hoogwaardige REC-zonnepanelen maar ook voor een hoogwaardige installatie.

Waarom doet u er goed aan om te kiezen voor een REC Certified Solar Professional-installateur?

Product van topkwaliteit, installatie van topkwaliteit
Als eindklant weet u dat het paneel van topkwaliteit is én dat het wordt geïnstalleerd door een heel bekwame en goed opgeleide vakman. Dat is geruststellend.

Extra comfort
Geniet van de geruststellende zekerheid dat uw installateur zorgvuldig is geselecteerd, opgeleid en gecertificeerd door REC. Om een ‘REC Certified Solar Professional’ te zijn moet de installateur in staat zijn om onovertroffen service en betrouwbaarheid te bieden.

Uitgebreide garantie
Door te kiezen voor een REC Certified Solar Professional kunt u zonder extra kosten profiteren van REC’s unieke REC ProTrust Warranty-pakket. Met de REC ProTrust Warranty krijgt u 5 jaar extra dekking door de productgarantie (25 jaar in totaal) en tot wel 25 jaar dekking voor het geleverde werk*, bovenop de prestatiegarantiedekking van 25 jaar.

*Onderhevig aan voorwaarden. Zie REC-website voor meer informatie

Baal,installateur,professional
Zonnepanelen dgs
Zonnepanelen dgs

REC product brochure Nederlands

De REC ProTrust Warranty

Hoewel de beste garantie er een is waarop u als klant nooit een beroep hoeft te doen, komen REC-producten dicht in de buurt van deze utopie en kunnen ze prat gaan op een zeer laag aantal claims: van de meer dan 4 miljoen REC-panelen die elk jaar worden geproduceerd, keren er minder dan 400 als defect terug. Het garantieaanbod van REC weerspiegelt deze topkwaliteit.

REC’s ProTrust Warranty-pakket dekt het product, de prestaties en het geleverde werk en wordt exclusief aangeboden door REC Certified Solar Professional-installateurs. Dit betekent ongekende besparingen, meer financiële zekerheid en grotere energieautonomie voor u.

Productgarantie
Dekt paneeldefecten en garandeert superieure kwaliteit gedurende ten minste 20 jaar. Alle panelen komen in aanmerking voor een productgarantie-uitbreiding van +5 jaar als onderdeel van de REC ProTrust Warranty

Prestatiegarantie
REC’s prestatiegarantie garandeert dat REC-panelen precies zoals verwacht zullen presteren – elk jaar gedurende 25 jaar. Dankzij een hoger gegarandeerd vermogen en hogere jaarlijkse opbrengsten geniet u van een beter te voorspellen rendement op uw investering.

Garantie op geleverd werk
Het REC ProTrust-pakket biedt een unieke garantie op het geleverde werk voor extra bescherming in het onwaarschijnlijke geval dat een REC-paneel moet worden nagekeken of vervangen.

DGS & REC website

Sinds kort heeft DGS-Groep zijn eigen REC website die constant door REC ge-update wordt en waar u alle informatie vindt over
REC zonnepanelen, garanties, … Benieuwd ?
Klik dan op onderstaande link en ontdek er alles over

persoonlijke DGS & REC informatie en updates