Skip to content Skip to footer

Betekenis LED lampje Solaredge omvormer QR code

QR code betekenis LED lampje op Solaredge omvormer : 

QR,led,omvormer,QRcode,Solaredge,omvormer

Omdat we af en toe de vraag krijgen van onze klanten wat de betekenis is van de kleur van led lampje in Solaredge omvormer, proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we een sticker gemaakt met QR code. Als men deze QR code scant, komt men dadelijk terecht op de Solaredge website. Dan komt men dadelijk terecht op de juiste pagina van de Solaredge website ‘omvormer status en systeem indicaties’ en kan men kiezen uit volgende onderwerpen :

  • belangrijkste indicaties
  • systeeminformatie
  • energieproductie als percentage van het nominaal piekvermogen

De klant heeft de eindverantwoordelijkheid over de zonnepanelen installatie en heeft daarom de Solaredge app die hij kan downloaden op zijn computer, smartphone, tablet, … en zo op geregelde basis de zonnepanelen installatie kan opvolgen. De betekenis van de verschillende led lampjes weten, is extra hulpmiddel om te weten te komen of alles in orde is of dat men ons toch even moet contacteren om dubbel te checken en indien nodig een case op te laten starten bij Solaredge support. DGS-Groep probeert op deze manier mee te gaan om nog betere service te bieden aan de klant en te informeren en door middel van deze QR code gebruik te maken van de nieuwe trends.

Klik op de onderstaande link en kom dadelijk te weten wat de belangrijkste indicaties zijn van de LED lampjes op uw Solaredge omvormer

Betekenis LED lampje Solaredge omvormer QR code