Skip to content Skip to footer

DGS-Groep Teambuilding 26/05/2023

DGS-Groep Teambuilding dagje : 26/05/2023

Omdat het niet altijd werken moet zijn en men ook aan de mentale gezondheid en rust moet denken binnen een bedrijf en niet alleen de fysieke veiligheid, had DGS-Groep een teambuilding dagje georganiseerd met het ganse team. ’s ochtends gezamelijk met een minibusje richting Nederland, Wim had voor lekker ontbijt met koffiekoeken gezorgd.  

DEEL 1 TEAMBUILDING : INDOOR SKYDIVEN

Eens te Roosendaal aangekomen, was het in de voormiddag tijd om te gaan indoor skydiven.  Geen Red Bull geeft je vleugels, maar met windsnelheden tot 222km/u naar boven, naar beneden, ronddraaien voor ons DGS-Groep ‘durf het allemaal’-team.  En Kristel keek ernaar en zag dat ze het goed deden, want was niet haar ding  

DGS-Groep Teambuilding
DGS-Groep Teambuilding
DGS-Groep Teambuilding

Daarna lekkere lunch op zijn Nederlands, lekkere tapas om met een goed gevulde maag te gaan icekarten te Rucphen en Wim kon t weer niet laten om ondertussen telefoontjes van de klanten te beantwoorden.  

DGS-Groep Teambuilding

DEEL 2 TEAMBUILDING : ICEKARTEN

Eerst deskundige uitleg hoe het beste te driften op het ijs en toen kon de DGS-Groep competitie beginnen, best wel pittig en uitdaging om niet rond te tollen met de icekart en macho’s onder mekaar natuurlijk proberen om  mekaar te snel af te zijn.

DGS-Groep Teambuilding

Moe maar voldaan (Wim had nog voor lekkere wafels gezorgd op de terugweg) terug richting België om dan te gaan dineren in t Wit Toreke te Aarschot en nog na te praten over de voorbije teambuilding dag met het ganse team.  

DGS-Groep Teambuilding

Work hard, play hard : boog moet niet altijd gespannen staan, werk en ontspanning.

Voor herhaling vatbaar