Skip to content Skip to footer

Wallbox laadpaal: voor privé als zakelijk gebruik

Van plan om privé of zakelijk hybride of elektrische wagen aan te schaffen en op zoek naar de juiste laadpaal ?

DGS voorziet voor ieder de juiste Wallbox laadpaal :

LAADPAAL VOOR THUIS : Pulsar familie

De slimme en krachtige EV-lader voor thuis.

Wallbox Pulsar is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn.

LAADPAAL VOOR UW BEDRIJF : Copper SB

Slim laden, ontworpen voor eindeloze mogelijkheden.

Wallbox Copper SB is ontwikkeld om een veelzijdig maar elegant ontwerp te bieden voor zowel EV-rijders als commerciële parkeergelegenheden. Elke EV-bestuurder kan de accu van zijn auto opladen door simpelweg de laadkabel in het stopcontact te steken. In combinatie met het myWallbox-platform biedt de oplader een volledig scala aan functies om onder meer de status van je oplader, gebruikers en energieverbruik te regelen.

BROCHURE WALLBOX COPPER

LAADPAAL VOOR UW BEDRIJF AAN HUIS: Commander 2

Slim EV-laden binnen handbereik.

Wallbox Commander 2 is ontworpen om je lader interactiever te maken door alle bedieningselementen binnen handbereik te plaatsen. In combinatie met het myWallbox-platform biedt de lader een volledig scala aan functies om de status van je oplader, gebruikers, energieverbruik en nog veel meer te regelen

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN